Sök
HP Officejet 6500

HP Officejet 6500

Snabba och prisvärda utskrifter

2009-11-18

HP Officejet 6500 erbjuder både snabba och prisvärda utskrifter av godkänd kvalitet enligt testarna. Den anses också vara enkel att använda och ha en modern design.
Testkälla Betyg Kommentar
Pc world 84/100 ”Fast print speeds”
Laptop 3,5/5 ”A solid choice”
Trusted reviews 9/10 ”Well-featured”
Digital versus 4/5 ”Very fast”

Vad tycker testarna?

HP Officejet 6500 har en modern design som de flesta av testarna uppskattar. Den är enkel att installera och att använda. De flesta tycker att utskriftshastigheten är över medel men att det tar lite tid innan maskinen kommer igång. Ljudnivån verkar också vara ganska hög. Kvaliteten på utskrifterna får klart godkänt när det gäller dokument medan foton inte håller samma nivå, men godkänt blir det. God utskriftsekonomi tack möjlighet till extra stora patroner.

Pc world

”Fast print speeds”

Pc world berömmer designen hos HP Officejet 6500. Hastigheten är riktigt bra enligt testaren även om den inte når upp till tillverkarens uppgifter. När det kommer till kvaliteten på utskrifterna är den helt okej, både när det gäller foton och vanliga utskrifter. Maskinen är också enkel att använda, har bra med anslutningar och god utskriftsekonomi.

Källa: www.pcworld.com (US)

Laptop

”A solid choice”

Enligt Laptop är HP Officejet 6500 en av de mest attraktiva allt-i-ett-maskiner man kan köpa även om den moderna designen inte kommer att tilltala alla. En av få missar är att det inte finns ett speciellt fack för fotopapper. Installering och användande är mycket enkelt. Utskrifterna går överlag ganska snabbt men minus delas ut för att det tar en stund innan de påbörjas och för att den har hög ljudnivå. Dokument har hög utskriftskvalitet medan fotoutskrifterna inte blir speciellt bra.

Källa: www.laptopmag.com (US)

Trusted reviews

”Well-featured”

Trusted reviews tycker att HP Officejet 6500 har en stilren och funktionell design. Kontrollpanelen är liten men är ändå lätt att använda. Att installera och ansluta trådlöst går smidigt. Hastigheterna på utskrifterna är bra även om testaren tycker att det tar lite väl lång tid innan utskrifterna kommer igång. Fotoutskrifterna går mycket snabbt. Kvaliteten på utskrifterna får överlag betyget godkänt.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Digital versus

”Very fast”

Franska Digital versus gillar designen på HP Officejet 6500 trots att den är en relativt stor maskin. Att navigera via lcd-displayen är enkelt och tillgängligt. Hastigheterna på utskrifterna är mycket bra när det gäller dokument och hyggliga när det gäller foton. Testaren anser dock att maskinen väsnas lite för mycket under utskrifterna. Kvaliteten är riktigt bra när det gäller dokument men fotoutskrifterna håller inte samma nivå. Tack vare möjlighet till större patroner kan utskriftskostnaden hållas nere.

Källa: www.digitalversus.com (FR)

Cirkapris: 2500 kronor

Produktfakta:

HP Officejet 6500
Typ: Multifunktionsmaskin med skrivare, kopiator, fax och scanner
Upplösning: Upp till 4800x1200 dpi för skrivaren, 2400 dpi optisk upplösning scanner
Pappersstorlek: A4
Display: Lcd-skärm
Anslutningar: Usb, ethernet, trådlöst, minneskortplatser
Energiförbrukning: 23 watt
Övrigt: Bläckstråleteknik med fyra patroner, dubbelsidiga utskrifter
Mått: 476(b)x410(d)x258(h) mm
Vikt: 7,8 kg

Tillverkare: HP