Sök
Samsung SCX-4600

Samsung SCX-4600

Kompetent multifunktion med laserteknik

2010-03-31

Med tanke på priset är Samsung SCX-4600 en förvånansvärt kompetent multimaskin. Bra kvalitet, god hastighet och väl fungerande funktioner är några omdömen.
Testkälla Betyg Kommentar
Pc advisor 4,5/5 “Another sparkling model”
Trusted reviews 9/10 “A well-designed, nicely integrated multifunction printer”
It reviews - “Decent print quality and sheer value for money”
Expert reviews 4/5 “An inexpensive and easy-to-use mono laser MFP”

Vad tycker testarna?

Samsungs SCX-4600 är kompakt och har både lågt inköpspris och låga driftkostnader. Den är enkel att använda och har trevlig design. Funktionerna fungerar bra och kvaliteten får beröm. Även hastigheten är klart godkänd. Inte mycket att klaga på förutom att vissa funktioner som nätverksmöjlighet och duplex saknas samt att utskrifterna kan ta lite extra tid på sig när man byter utskriftsformat.

Pc advisor

“Another sparkling model”

Samsung_1

Enligt Pc advisor klarar Samsung med SCX-4600 att leva upp till de höga förväntningar som testaren hade. Den är välbyggd och hyfsat snygg med sitt svarta hölje. Hastigheten är bra vid normal utskriftskvalitet och vid högre kvalitetsnivå blir den endast något långsammare. Kvaliteten är överlag klart godkänd. Scannerfunktionen får också beröm av testaren som tycker att maskinen med tanke på priset är ett kap. En av få anmärkningar är att maskinen kan ta lite extra tid på sig när man byter utskriftsformat.

Källa: www.pcadvisor.co.uk (GB)

Trusted reviews

“A well-designed, nicely integrated multifunction printer”

Samsung_2

Samsung SCX-4600 är en av de billigaste multifunktionsmaskinerna som Trusted reviews testat. Trots det är den väldesignad, kapabel, snabb, lätt att använda och har låg kostnad per utskrift. Den producerar dessutom utskrifter med förvånande bra kvalitet med tanke på det låga inköpspriset. Text är skarp och har jämn svärta, grafik i gråskala gör sig också bra. Fotoutskrifter är också helt okej med bland annat bra detaljåtergivning.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

It reviews

“Decent print quality and sheer value for money”

It reviews gillar den kompakta designen med rundade hörn hos Samsung SCX-4600. Lcd-displayen är något svår att se vid dåliga ljusförhållanden. Byggkvaliteten är överlag bra och maskinen känns solid och stabil. Det ingår en del funktioner utöver standard, vilket givetvis är ett plus men det saknas också en del som duplex och nätverksanslutning. Men det som finns funkar bra och testaren tycker att maskinen är klart prisvärd.

Källa: www.itreviews.co.uk (GB)

Expert reviews

“An inexpensive and easy-to-use mono laser MFP”

Samsung_3

Samsung SCX-4600 beskrivs av Expert Reviews som en billig och kompakt multifunktionsmaskin. Den är smidig att installera och enkel att använda. Scanningsfunktionen har förvånansvärt många inställningsmöjligheter för bästa bild och kvaliteten på inscannade objekt blir lysande. Utskriftskvaliteten är generellt bland dem bästa testaren sett från en allt-i-ett maskin. Det blir inte sämre av att driftkostnaden också är låg.

Källa: www.expertreviews.co.uk (GB)

Cirkapris: 2000 kronor

Produktfakta: Typ: Multifunktion med laserteknik. Skrivare, kopiering och scanner
Upplösning: Upp till 1200x1200 dpi (skrivare) samt 1200x1200 dpi optisk upplösning scanning
Pappersstorlek: Upp till A4
Display: 2-rads lcd
Anslutningar: Usb
Övrigt: Hastighet 22 sidor per minut vid utskrift, 64 megabyte minne
Mått: 416(b)x409(d)x276(h) mm
Vikt: 13,7 kg