Sök
Samsung ML-2525

Samsung ML-2525

Bra och billig laserskrivare

2010-09-24

En monolaserskrivare som har en snygg design och är enkel att använda. Dessutom erbjuder den enligt testarna riktigt bra kvalitet på sina utskrifter.
Testkälla Betyg Kommentar
Trusted Reviews 9/10 ”Samsung has cleverly made the ML-2525 look a lot smaller that it is”
PC Pro 5/6 ”A compact and stylish home device that's fairly cheap to buy and run”
Cnet 4/5 ”The Samsung ML-2525 is simple by nature”

Vad tycker testarna?

Testarna tycker att Samsung ML-2525 är en väldesignad skrivare och kallar den både för smidig och snygg. De menar vidare att den är väldigt lätt att använda och här delas extra plus ut till den så kallade ”Print Screen”-knappen. När det gäller utskrifterna så är testarna överens om att de håller hög kvalitet och att utskriftshastigheten är mycket bra och lever upp till de hastigheter som utlovas. Totalt sett så anser testarna att Samsung ML-2525 är en bra och klart prisvärd laserskrivare som de alla känner att de kan rekommendera.

Trusted Reviews

”Samsung has cleverly made the ML-2525 look a lot smaller that it is”

Enligt Trusted Reviews så är det ett stort plus att Samsung har fått modellen ML-2525 att se betydligt mindre ut än vad den faktiskt är i de flesta vinklar. Själva designen kallas för sofistikerad medan kontrollerna beskrivs som enkel men fullt tillräcklig. Extra plus delas ut till den unika ”Print Screen”-knappen. Testaren tycker att utskriftshastigheten är riktigt bra när skrivaren väl kommer igång och menar vidare att kvaliteten på utskrifterna är klart bättre än på bläckstråleskrivare. På det stora hela anser Trusted Reviews att Samsung ML-2525 är ett mycket bra val för den som vill ha bra utskrifter till ett bra pris.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

PC Pro

”A compact and stylish home device that's fairly cheap to buy and run”

PC Pro är av åsikten att Samsung ML-2525 tillhör de mest attraktiva monolaserskrivare som de testat. Främst gillar testaren att den är ganska liten och har en läcker svart yta. Vidare så anses skrivaren hålla saker enkelt, något som sägs göra den väldigt lätt att använda. Ett extra plus i sammanhanget delas ut till ”Print Screen”-knappen som bedöms vara en mycket smart knapp. Utskriftshastigheten får goda omdömen och skrivaren lever upp till de hastigheter den lovar. PC Pro tycker att kvaliteten på utskrifterna är riktigt bra och menar att den del svagheter får man räkna med på en sådan här budgetskrivare så totalomdömet blir att Samsung ML-2525 är ett mycket bra val.

Källa: www.pcpro.co.uk (GB)

Cnet

”The Samsung ML-2525 is simple by nature”

Amerikanska Cnet tycker att Samsung ML-2525 är en naturligt enkel skrivare som erbjuder en hel del även om den bara skriver ut i svart. Designen anses vara snygg och smidig och det ses också som ett plus att den är väldigt enkel att använda. När det gäller utskrifterna så bedöms de vara riktigt bra både när det gäller textdokument och grafik. Skrivaren sägs också ha en hög utskriftshastighet. På det stora hela så menar Cnet att skrivaren är väldigt prisvärd och därmed lätt att rekommendera till de som klarar sig med en lite enklare variant av laserskrivare.

Källa: www.cnet.com (US)

Cirkapris: 1400 kronor

Produktfakta: Typ: Monolaserskrivare
Upplösning: Upp till 1200x600 dpi
Pappersstorlek: A4
Display: Nej
Anslutningar: Höghastighets USB 2.0
Mått: 360x389x197 mm
Vikt: 7,3 kg