Sök
Samsung ML-1915

Samsung ML-1915

Budgetskrivare i toppklass

2010-02-11

God utskriftskvalitet, bra hastighet, snygg och nätt design samt ett riktigt bra pris gör att Samsung ML-1915 får goda omdömen från testarna.
Testkälla Betyg Kommentar
It reviews - “For printing graphs and basic pictures, it's perfectly adequate”
Trusted reviews 9/10 “Compact design, easy maintenance, good speed and print quality”
Pc authority 4,5/5 “Very well priced, looks good and works extremely well”

Vad tycker testarna?

Testarna är eniga om att Samsung ML-1915 är en riktigt bra budgetskrivare. Tack vare att både hastigheten och utskriftskvaliteten håller hög klass med tanke på priset får den höga totalbetyg. Det blir inte sämre av att skrivaren är nätt till storleken och har ett snyggt, svart chassi samt bra papperskapacitet. Mycket skrivare för pengarna.

It reviews

“For printing graphs and basic pictures, it's perfectly adequate”

Samsung ML-1915 1Det svarta chassit hos Samsung ML-1915 sticker ut mot i övrigt tråkiga gråvita konkurrenter enligt It reviews. Skrivarens utformning är enkel, med bara tre knappar och ett par ledindikatorslampor. Utskriftskvaliteten imponerar och med tanke på pris och storlek är papperskapaciteten generös enligt testaren. Hastigheten är också riktigt bra med tanke på att det handlar om en budgetskrivare. Plus också för den kommer igång snabbt.

Källa: www.itreviews.co.uk (GB)

Trusted reviews

“Compact design, easy maintenance, good speed and print quality”

Samsung ML-1915 2Enligt Trusted reviews är Samsung ML-1915 en nätt skrivare som inte tar så mycket större plats än ett A4-ark. Detta tack vare att pappersfacket är infällt på baksidan. Funktionen som skriver ut det som finns på just för tillfället är uppskattad av testaren. Hastighetsmässigt håller skrivaren det tillverkaren lovar, vilket är gott nog för en skrivare av den här typen. Utskriven text är skarp och väldefinierad, och svartvit grafik återges mycket bra. En mycket bra budgetskrivare lyder sammanfattningen från testaren.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Pc authority

“Very well priced, looks good and works extremely well”

Samsung ML-1915 3Pc advisor skriver att Samsung ML-1915 visserligen inte erbjuder färgutskrifter, men den erbjuder mycket annat. Den pryder sin plats på skrivbordet med sitt svarta skal och sin nätta storlek. Sin litenhet till trots, är skrivaren robust och rymmer fler pappersark än förväntat. Pappershanteringen är pålitlig, och utskriftskvaliteten är bra nog för att klara diagram och enklare grafik. Ett riktigt bra köp enligt testaren.

Källa: www.pcadvisor.co.uk (GB)

Cirkapris: 1200 kronor

Produktfakta: Typ: Laserskrivare
Upplösning: Upp till 1200x600 dpi
Pappersstorlek: Upp till A4
Anslutningar: Usb
Övrigt: Hastighet upp till 18 A4 per minut
Mått: 360(b)x389(d)x197(h) mm
Vikt: 7,25 kg